Vi er et dynamisk utviklende selskap som driver med installasjon av overvåkningssystemer.

Kundesikkerhet og -eierskap har alltid vært vår prioritet. Vi monterer den valgte installasjonen på en profesjonell måte som gir økt sikkerhet og avskrekker potensielle inntrengere. Når vi gjennomfører et prosjekt, drar vi nytte av den store erfaringen som våre ansatte har, og samtidig legger vi vekt på kundens instruksjoner.

Vårt tekniske team består av spesialister erfarne i montering av alle typer overvåkningssystemer. Vi tilbyr våre kunder både tradisjonelle og moderne overvåkningssystemer. Inne og ute installerer vi CCTV-kameraer som samarbeider med ditt alarmsystem og overvåking som tillater ekstern observasjon av beskyttede objekter på Internett.

På kundens datamaskin eller smarttelefon kan vi enkelt installere et program som tillater full bruk, forhåndsvisning av kameraer og styring av det hele systemet fra hvor som helst i verden.

Når vi utfører ditt oppdrag, bruker vi utstyret til ledende firmaer på videoovervåkingsmarkedet. Vi tilbyr full service til både privatkunder – vi installerer systemer som øker sikkerhetsnivået i boliger og områder rundt dem, og bedriftseiere – vi handler forebyggende ved å sikre relevante dokumenter eller bedriftens verdifulle utstyr.

Å velge vårt selskap betyr alltid pålitelig og ærlig utføring av tjenestene.