Hvorfor bør man bruke overvåkingssystemer som boligalarm? Den vanlige alarmen som vi kjenner og som er tilgjengelig på markedet, fungerer som en lydalarm; den gir beskjed om et tyveriforsøk.

Hvordan fungerer den mest populære alarmen i praksis? Når alarmen settes i gang, sender den et signal om et tyveriforsøk til sentralen.

Signalet er verifisert av den: om det er en falsk alarm eller et forsøk på innbrudd. Etter verifisering sendes det den nærmeste patruljen til hendelsesstedet for å fange tyvene.

Hvor lenge tar den hele prosedyren og ankomst av vakt? Det avhenger av mange faktorer.

Og hvor mye tid bruker tyven på innbrudd?

Ifølge statistikken er det ca. 5 minutter. Vil vakter, som mottar melding om et tyveriforsøk, være til stedet innen 5 minutter?

I de fleste tilfellene – nei.

Hvis tyven blir tatt senere, kan vi få våre ting tilbake. Dessverre skjer det ikke ofte og som følge får vi aldri våre verdifulle ting tilbake.

Din forsikring vil dekke de tapene du har lidt som følge av tyveriet, men vil det kompensere deg for alle tapene dine?

Tyvene tar oftest elektronisk utstyr (datamaskiner, bærbare datamaskiner, telefoner, kameraer og verdisaker) hvor vi lagrer viktige dokumenter. Bilder og prosjekter er ofte mer verdifulle for oss enn de enhetene de ble lagret på. Vil forsikringen kompensere oss for dem? Nei.
På grunn av dette presenterer vårt firma et overvåkingstilbud som et alarmsystem for hjem og for bedrifter.

Overvåkingssystemet er utstyrt med en bevegelsessensor som registrerer hver bevegelse på stedet som kameraobjektivet er rettet mot.

I de første sekundene oppdager systemet tyven, lagrer alt på disken og sender en melding til eieren, som kan reagere ved å ringe politiet eller vakt. Selv når tyven ikke blir fanget, har vi et opptak fra overvåkningskameraer som vi kan overlate til politiet. På dette grunnlaget vil vi få våre verdifulle ting tilbake.

Ifølge statistikken er det sjeldent sånt, at tilfeldige folk stjeler. Oftest er det gjenger av tyver som har tjent penger på denne måten.

Politiet kjenner svært godt disse menneskene, og etter at politiet får et opptak, arresterer de gjerningsmannen ganske fort, slik at du kan få dine ting tilbake.

Bli kjent med tilbudet vårt, som du finner i «tilbud». Du kan også sende spørsmål til oss. Vi vil forberede det beste tilbudet med en fullstendig prisvurdering.